Brojke koje govore koliko vas je svratilo na ovaj blog!

GDJE SE NALAZIMO

MALA DVORANA
Osnovne škole "Nikola Tesla"
Matetićeva 67
PREČKO-ZAGREB



===========================
GRUPE:

RITMIKA
3-4 godine
5-6 godina
.............................................................
KIDS JAZZ DANCE
7-11 godina
..............................................................
JAZZ DANCE
11-13 godina
14-17 godina
18 i stariji
..............................................................
PLESNA REKREACIJA
za sve koji žele rekreativno
vježbati i plesati uz dobru
atmosferu, za svoju dušu.
OVO JE NEŠTO ZA VAS!
..............................................................


Informacije na:

098/260-986

091/522-0914


MAIL ADRESE:

plesni.studio.pegaz@hi.t-com.hr


BITNE INFORMACIJE



VODITELJI
* SANJA KOCON
* NATAŠA VILUPEK
* MILKA MATAVULJ

Plesni studio Pegaz

30.04.2008., srijeda

LJETNA PLESNA RADIONICA u Puli,

Vrijeme održavanja 29.07. - 09.08. 2008.

Ansambl slobodnog plesa Liberdance od 1998. godine u suradnji s Istarskim narodnim kazalištem i Međunarodnim kazališnim festivalom mladih (MKFM) organizira Ljetnu plesnu radionicu koja udomaćuje kazališne i plesne pedagoge i koreografe iz Hrvatske i iz inozemstva. Do sada su na MKFM sudjelovali poznati plesni pedagozi, kao npr. Marco Luly iz Italije, Katsura Kan iz Japana, John Nobbs i Jacqui Caproll iz Australije, Gabriel Castillo iz Velike Britanije, Nienke Reehorst i Keren Levi iz Nizozemske, Juan Kruz Diaz de Garaio Esnaola, Renate Graziadei i Arthur Staldi iz Njemačke, Jorge Vazquez iz SAD-a i Inaki Azpillaga iz Španjolske.

11. ljetnu plesnu radionicu započinjemo s jednom domaćom plesnom snagom, Matijom Ferlinom koji je već neko vrijeme respektabilno prisutan na međunarodnoj plesnoj sceni, te se ovom prilikom želimo bolje upoznati s njegovim radom. Nakon Matije Ferlina dolazi nam vrlo poznata i vrlo recentna osoba na europskoj suvremenoj plesnoj sceni Damien Jalet. I na kraju, već dobro poznati Jorge Vazquez koji na izričiti zahtjev polaznika dolazi u Pulu po treći puta. A zašto dolazi po treći puta neka se uvjere i oni koji do sada još nisu posjetili našu radionicu za jazz i moderne plesne tehnike.


Detaljnije o ljetnoj plesnoj radionici






- 07:09 - Pitanja-komentari? (0) - Printaj - #

29.04.2008., utorak

Svjetski dan plesa – 29. travnja

vrijeme: 29.4.2008.
url: http://www.iti-worldwide.org/pages/idd/idd.htm

Međunarodni plesni odbor (International Dance Committee), koji djeluje pri svjetskom ITI-ju, je 1982. godine ustanovio Svjetski dan plesa koji se obilježava svake godine 29. travnja. Taj dan slavi uspomenu na rođendan jednog od najvećih plesnih reformatora Jean Georges Noverrea, začetnika modernog baleta.


Svake godine na taj se dan diljem svijeta šalje poruka poznate osobe iz svijeta plesa, a među autorima poruka do sada su bili i Robert Joffrey, Chetna Jalan, Merce Cunningham, Hans van Manen, Murray Louis, Maja Pliseckaja, Maurice Bejart, William Forsythe i dr.

Osnovna ideja Svjetskog dana plesa je da se na taj dan podsjeti javnost na ovaj umjetnički oblik te uživa u njegovoj univerzalnosti koja prevladava sve političke, kulturne i etičke prepreke.

Hrvatska Dan plesa obilježava od 1999., kada akciju pokreće neformalna plesna grupa LLINKT! Plesni odbor Hrvatskog centra ITI, koji je osnovan u lipnju 2000., preuzeo je organizaciju proslave i distribuiranja plesne poruke po Hrvatskoj. Čita se međunarodna i nacionalna poruka. Ovu potonju pisala su istaknuta imena hrvatske plesne scene poput Milka Šparembleka, Milane Broš, Sonje Kastl, Mirne Žagar, Irene Pasarić, Staše Zurovca, Snježane Abramović.

Hrvatska i međunarodna poruka

SVJETSKI DAN PLESA - 29. travnja 2008.

HRVATSKA PORUKA

Svjesno ili ne, sve i svatko pleše. Mala indijanska djevojčica u svom prvom pozivu kiše, kraljevski pingvin na južnom polu, ptica u letu, listić na vjetru, sjena na prozoru, titraj vatre ili plesač na sceni. Sve nam to poručuje koliko je ples beskrajno područje – samo ga treba primijetiti! Tada on postaje način života i daje svemu neki unutarnji ritam! Zato, dragi naši, uhvatite ritam, pozdravite sunce, laka točka gore, centar na mjesto i natrag u dvoranu!

Autor: Učenici IV A srednje škole Škole suvremenog plesa Ane Maletić



MEĐUNARODNA PORUKA

Autor: Gladys Faith Agulhas

Duh plesa nema boje, nema određeni oblik ili veličinu
On obuhvaća moć ujedinjenja, snage,
I ljepote koji se nalaze u nama.

Svaka rasplesana duša, mlada, stara, osoba koja živi s nekim nedostatkom
Stvara i preobražava ideje u pokretnu umjetnost koja mijenja život.
Ples je zrcalo koje odražava nemoguće koje je učinjeno mogućim.
Svi ga mogu dotaknuti, čuti, osjetiti i doživjeti.

Zvukovi iz naših srca i duše naš su ritam,
Svaki naš pokret otkriva povijest svijeta
To je element u kojem ljudski duh može obuhvatiti krajnju
Slobodu.

Uvijek kada nam se dotaknu ruke, dogodi se nešto lijepo,
Ono čega se duša sjeća, tijelo oslikava pokretom.
Ples je stoga ljekovita snaga dostupna svima,
Vi ste moje oči, a ja sam vaša stopala.

Slavite međunarodni dan plesa,
Svoju strast za plesom upotrijebite da jedni druge izliječite,
Ujedinite vašu plesnu zajednicu,
I što je najvažnije, budite Najbolji što možete biti Sami po Sebi,
Svi se možemo ujediniti kroz snagu i duh plesa.

Prevela s engleskog: Jasenka Zajec




Gladys Faith Agulhas
potječe iz Južnoafričke Republike, bavi se plesom, poučavanjem plesa i koreografijom. Nastupa, drži predavanja i vodi integrirane radionice u Švicarskoj, Nizozemskoj i Švedskoj.
Pohađala je škole za poučavanje plesa u Londonu i u Švicarskoj kod Adama Benjamina.
Nominirana je i dobitnica brojnih nagrada za koreografiju i ples, kao primjerice prve nagrade Odsjeka za umjetnost i kulturu 'Mosadi wa konokono' za 2007. godinu i nagrade Dana žena Eldorado parka za promicanje umjetnosti. Sudjelovala je u programima razmjene između skandinavskih zemalja i Južne Afrike.
Osnovala je 'Agulhas Theatre Works' i suosnivačica je Zaklade 'Kliptwon Arts'.
Ponosna je članica europskog ogranka Svjetskog plesnog saveza (World Dance Alliance Europe), a od 2004. do 2007. bila je članica WOVA-e (Women's Voice Arts Africa = Ženskog umjetničkog pokreta za Afriku).


Čestitka ministra Biškupića u povodu Svjetskog dana plesa

28.4.2008. - U povodu obilježavanja Svjetskog dana plesa, 29. travnja, ministar Biškupić uputio je čestitku svim sudionicima hrvatske plesne scene.

"Od daleke 1982. kao uspomenu na rođendan začetnika modernog baleta Jean-Georgesa Noverrea obilježavamo 29. travnja, Međunarodni dan plesa. Prigoda je to da se na taj dan sav ples ujedini, da se proslavi kao umjetnički oblik, da se prijeđu granice političkih, etničkih, kulturnih prepreka u cilju zbližavanja ljudi u miru i prijateljstvu, a zajednički komunikacijski jezik je Ples.

U našoj zemlji tijekom proteklih godina sve je veća nazočnost brojnih plesnih grupa, ansambala, u raznorodnim oblicima suvremenog plesa, mladih koreografa i plesnih umjetnika, kao i manifestacija koje nas upoznaju sa dostignućima u svijetu, ali i naše dosege predstavljaju međunarodnoj plesnoj pozornici. Ministarstvo kulture prepoznaje prinos ove djelatnosti u našoj svekolikoj kulturnoj javnosti potičući ne samo izvedbeni segment, već i potrebu stvaranja preduvjeta za kontinuirani razvoj putem visokoobrazovnog sustava koji će biti jedinstven u ovom dijelu Europe.

U tom kontekstu, čestitam Međunarodni dan plesa svim umjetnicima, producentima, institucijama i sve brojnijoj publici želeći im u budućnosti pregršt novih ideja, predstava, radionica, gostovanja, na dobrobit izvedbenih umjetnosti i hrvatske kulture u cjelini."


culturenet.hr



Slika - teatar.hr

- 16:11 - Pitanja-komentari? (0) - Printaj - #

Plesna štafeta za Svjetski dan plesa

vrijeme: 29.4.2008., 17 h
mjesto: Zagreb, Trg bana Jelačića
organizator: Mala performerska scena

Na Svjetski dan plesa, u utorak, 29. travnja, u 17 sati, na Trgu bana Jelačića, Mala performerska scena organizira Plesnu štafetu, akciju u javnom prostoru kao simbolično slavlje plesne poruke univerzalnosti.


Umjesto palice, u Plesnoj štafeti Trgom će se nositi ples. Plesači različitih plesnih stilova, profesionalnih iskustava i dobi nosit će energiju plesa kroz ispisivanje javnog prostora kao neformalne pozornice za slavlje plesnoga pokreta. Od suvremenih do klasičnih plesnih formi, od breakdancea do capoeire, od trbušnog plesa do jazza i hip hopa... Svjetski dan plesa dan je kad slavimo razlike unutar onoga što nam je zajedničko.

U ovoj akciji Male performerske scene sudjelovat će više od stotinu plesača, među njima i: Roberta Milevoj, Emil Matešić, Nataša Jurišić, Mirela Mikac, Nikolina Manojlović-Vračar, Sandra Razum, Plesni centar Tala, Megablast, Grupo Amazonas, akrobatski rock'n'roll klub Vega, khatak skupina Adami, udruga Zamisli, Maksimirske mažoretkinje, cheerleadersice Osnovne škole Mladost... Plesači će plesati uz živu glazbenu pratnju Mirele Brezarić, Zorana Šustera, Stanislava Muškinje i Zvonimira Bajevića.

Najstarija nositeljica Plesne štafete ima 81 godinu, najmlađa deset. U ovoj akciji sudjelovat će i dvije trudnice te jedan mladić u invalidskim kolicima, a na uključenje su pozvani i svi drugi građani koji vjeruju da je ples univerzalni jezik i 'ljekovita snaga dostupna svima', kako u ovogodišnjoj međunarodnoj poruci za Svjetski dan plesa kaže Gladys Faith Agulhas.

Akciju Plesne štafete u organizaciji Male performerske scene podržao je Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport Grada Zagreba.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, akcija će se održati u prolazu ispod Nebodera. Mala performerska scena

culture.net

- 16:10 - Pitanja-komentari? (0) - Printaj - #

28.04.2008., ponedjeljak

Freaks - Treps 20.04.2008.


- 07:27 - Pitanja-komentari? (2) - Printaj - #

27.04.2008., nedjelja

Ti & Ja - Treps 20.04.2008.


- 18:38 - Pitanja-komentari? (1) - Printaj - #

26.04.2008., subota

Čarobna šuma - Treps 19.04.2008.


- 18:12 - Pitanja-komentari? (2) - Printaj - #

25.04.2008., petak

Najavljen 25. TSP

U svom 25. izdanju, Tjedan će predstaviti 13 koreografa i trupa iz 12 zemalja, na čelu s jednim od najvećih imena današnje svjetske koreografske scene – Wayneom McGregorom, ali i izbor iz domaće produkcije u sklopu Hrvatske koreografske platforme. Kao svojevrsnu najavu festivala, ali i prilog obilježavanju Svjetskog dana plesa, Hrvatski institut za pokret i ples, već 28. i 29. travnja u Zagreb dovodi vodeću izraelsku plesnu skupinu Inbal Pinto Dance Company.



Naime, već drugu godinu za redom, Hrvatski institut za pokret i ples (HIPP) kao najavu Tjedna, organizira koncem travnja u Zagrebu gostovanje nekog značajnog imena svjetske plesne scene. Nakon prošlogodišnjeg gostovanja Balleta Preljocaj i njihove predstave ‘N’, kao uvod u 25. TSP ove godine zagrebačka će publika moći vidjeti predstavu ‘Shaker’ izraealske skupine Inbal Pinto Dance Company.

Na programu 25. Tjedna naći će se 13 suvremenih plesnih naslova iz cijelog svijeta, kao i izbor iz produkcije domaće plesne scene, a posebna će atrakcija festivala svakako biti gostovanje predstave ‘Entity’ u produkciji britanske Random Dance Company i koreografiji Waynea McGregora. Riječ je, naime, o predstavi koja je praizvedena u Londonu 10. travnja ove godine, a čiji je autor jedno od najznačajnijih imena današnje plesne scene, kućni koreograf britanskog Royal Balleta i prvi ikad na to mjesto imenovani suvremeni plesni umjetnik.

McGregor i njegova Random Dance Company, na Tjednu su gostovali još na početcima svoje karijere – 1999. (16. TSP) i 2003. (20. TSP), a uz njih u ovogodišnjoj će se selekciji pojaviti još tri inozemna koreografa koje je domaća publika upoznala upravo zahvaljujući Tjednu. Tako će se u Zagreb nakon tri godine vratiti jedan od vodećih kanadskih koreografa Daniel Leveille, belgijska trupa Thor s koreografom Thierry Smitsom, a koju je Tjedan ugostio još 1998., te Paulo Ribeiro, bivši umjetnički ravnatelj Gulbenkian Baleta, a koji je gostovao i na 14. TSP.

Uz njih, Tjedan će ovogodišnjom selekcijom predstaviti trend multidisciplinarnog i multimedijalnog koreografskog rada, dovedeći u Hrvatsku neka od najznimljivijih imena koja se bave pomicanjem granica plesnog izričaja. Tako će se u programu naći čak dva dobitnika nagrade Bessie – australska skupina Chunky Move koja na fascinantan način spaja ples sa suvremenom tehnologijom, te američka koreografkinja porijeklom iz Puerto Rica - DD Dorvillier, koja osim tehnologije za svoje radove koristi i film, zvučne instalcije, dramske tekstove i skulpture. U glavni program ovogodišnjeg Tjedna uvršten je i projekt predstavljen na onom prošlogodišnjem – ‘Braća Karamazovi made in China’, koreografkinje Mateje Bučar.

Multimedijalnim pomicanjem granica koreografskog izraza bavi se i skupina mlađih autora nagrađivanih na recentnim svjetskim festivalima, poput Hiroakija Umede koji spaja ulični ples s japanskim Butohom, dobitnice nagrade RFI Découvertes Danse, Ketlly Noel, te pobjednice Giovani Danz’Autori nedavno predstavljene i na festivalu Aerowaves - Simone Bertozzi.

Uz već uobičajenu Hrvatsku koreografsku platformu tj. izbor iz domaće koreografske produkcije, poseban dio selekcije ovogodišnjeg Tjedna čine pak umjetnici iz regije koji su se etablirali uz festival te potom ostavrili značajne međunarodne uspjehe, poput Jasmine Prolić ili prošlogodišnje dobitnice čak dviju nagrada na ImpulsTanz Festivalu – Ivane Müller.

U sam program Platforme uvršteni su pak Sanja Tropp Fruhwald (Something to do with death), Žak Valenta (Utjelovljenje), Andrea Gotovina (Plavi petak), Aleksandra Janeva (Ozbiljne serije), i Selma Banich / OOUR (Chew).

Ulaznice za 25. Tjedan suvremenog plesa u prodaji će biti od 15. svibnja. Za sve ostalo na raspolaganju vam je službeni festivalski sajt.

teatar.hr

- 20:12 - Pitanja-komentari? (0) - Printaj - #

22.04.2008., utorak

Radionica plesne teorije


Radionicu plesne teorije Jelene Rajak organizira časopis Kretanja, odnosno HC ITI, a polaznici će se baviti tijelom kao nositeljem plesnog izraza.

Print Teatrologinja i plesna teoretičarka mr. Jelena Rajak kod nas je vjerojatno najpoznatija po prijevodu jedne od temeljinih teatroloških knjiga, Pojmovnika teatra Patricea Pavisa, a radionica koju vodi u Zagrebu bavit će se promišljenjem tijela sa stajališta sociologije M. Maussa, fenomenologije M. Merleau-Pontyja i filozofije M. Foucaulta. Radionica će se odvijati kroz zajedničku analizu tekstova, s naglaskom na pojmovima tjelesne tehnike, osjetilnog doživljaja i discipliniranja tijela.

Namijenjena je svim zainteresiranima za promišljanje tijela, pokreta i plesa (plesnim i kazališnim praktičarima, kritičarima i teoretičarima, kao i studentima dramskih umjetnosti i drugih usmjerenja).

Radionica će se odvijati 24. i 25. travnja u prostorima organizatora, a više informacija o radionici i voditeljici, kao i adresu za prijavu, možete pronaći na njihovom sajtu.

Skinuto sa stranica HCITI

Časopis za plesnu umjetnost Kretanja
poziva Vas na
RADIONICU PLESNE TEORIJE


24. i 25. travnja 2008.,
10h-12h30 i 14h-16h30.
Vila Arko, Basaričekova 21, Zagreb



ZA KOGA?
Svim zainteresiranima za promišljanje tijela, pokreta i plesa (plesnim i kazališnim praktičarima, kritičarima i teoretičarima, kao i studentima dramskih umjetnosti i drugih usmjerenja).


KAKO?
Tema radionice je tijelo kao nositelj plesnog izraza, kojem će se pristupiti sa stajališta sociologije M. Maussa, fenomenologije M. Merleau-Pontyja i filozofije M. Foucaulta. Radne sesije artikulirane su oko tekstova koji će se analizirati zajednički s naglaskom na pojmovima tjelesne tehnike, osjetilnog doživljaja i discipliniranja tijela. Tekst je okidač koji stimulira refleksiju sudionika, pozvanih da aktiviraju vlastito sjećanje, iskustvo pokreta i/ili njegova promatranja u otvorenoj raspravi.


CILJ?
Cilj radionica je razrada područja refleksije koja plesni praktičari otvaraju kroz svoje umjetničko i edukacijsko djelovanje, te sagledavanje njihovih širih estetskih, kulturoloških i društvenih implikacija. Radionice tako žele pospješiti dijalog, potaknuti nove načine razmišljanja o plesu te doprinijeti širenju plesne scene.


TKO?
Voditeljica radionica je Jelena Rajak, mr. teatrologije i plesna teoretičarka. Magistrirala je na temi buto treninga na Sveučilištu Pariz 8. Bavila se tjelesnim kazalištem te plesala u buto skupini Ryuzo Fukuhara & Alchemic Sis. Eseje i teorijske tekstove objavljuje u zemlji (Kretanja, Treći program Hrvatskog radija) i inozemstvu. Prevela je Pojmovnik teatra Patricea Pavisa (2004.), a priprema prijevod Poetike suvremenog plesa Laurence Louppe.

*Tekstovi nastali u sklopu radionice bit će objavljeni u časopisu Kretanja.

*Kotizacija: 50kn

*Prijave i informacije: u uredu HC ITI

tel: 4920667 radnim danom od 10h do 16h ili na 095 90 55 305.


- 17:01 - Pitanja-komentari? (1) - Printaj - #

21.04.2008., ponedjeljak

Prošao i prvi vikend TREPS-a


Želim pohvaliti sve članice plesnog studija "Pegaz" koje su svojim trudom i marljivim radom pokazale svoje plesne korake na 5. susretu plesnih grupa!wave

Bile ste jako dobre sve od reda male i velike!

Sve pohvale dobile ste od Dinke Tajane, Milke i Nataše! thumbup

Nadam se da ste se odmorili i da ste spremni za nove nastupe koji slijede jako brzo!naughty

yes

Ritmika - Čarobna šuma


19-04-2008-Treps

Mali Jazz - Ti & Ja

Treps-2008

Jazz 1 & Jazz 2 - Freaks

Treps-2008


- 16:04 - Pitanja-komentari? (5) - Printaj - #

18.04.2008., petak

Pegazice na TREPS-u!!!


U subotu 19.04. s početkom u 19 sati naše plesačice Ritmike 1 i Ritmike 2
, nastupit će kao jedne od mnogobrojnih gostiju na 5. susretima Trešnjevačke plesne scene u organizaciji Centra za kulturu Trešnjevka.



U nedjelju 20.04. u 19 sati plesačice Malog jazz-a, Jazz 1 i Jazz 2 grupe također će nastupiti na susretima, pa vas pozivamo da dođete i uživate u raznolikosti plesa i mnoštvu plesača iz cijele naše zemlje.




Centar za kulturu Trešnjevka, Park stara Trešnjevka 1






- 07:44 - Pitanja-komentari? (1) - Printaj - #

17.04.2008., četvrtak

5. susreti plesnih grupa - Treps

vrijeme: 18.4.2008. - 29.4.2008.
mjesto: Zagreb, Centar za kulturu Trešnjevka, Park Stara trešnjevka 1
url: http://www.cekate.hr/treps/susreti/24

5. susreti plesnih grupa održavaju se od 18. do 20. i od 25. do 27. travnja na Trešnjevačkoj plesnoj sceni (Treps-i) Centra za kulturu Trešnjevka u Zagrebu. Nastupit će 85 plesnih grupa iz cijele Hrvatske koje će tako obilježiti Svjetski dan plesa (29. travnja).


Tog se datuma već tradicionalno okupe plesači iz cijele Hrvatske koji se na taj način pridružuju pozivu UNESCO-vog Međunarodnog savjeta za ples u kojem piše:

'Želja nam je da Međunarodni dan plesa obuhvati što veći broj osoba, da pružimo osjećaj kako je ples pristupačan svima, te da je ovaj dan posvećen univerzalnoj plesnoj zajednici diljem svijeta'.

Tijekom dva vikenda, na pozornici Centra za kulturu Trešnjevka predstavit će se 85 plesnih grupa s 2200 plesača.

Program:

18. travnja, 19 h, suvremeni plesni izraz i show dance
19. travnja, 19 h, show dance i hip hop
20. travnja, 19 h, suvremeni plesni izraz
25. travnja,
- 18 h, Galerija Modulor – Otvorenje izložbe Plakati i fotografije Susreta
- 19 h, suvremeni plesni izraz, show dance
26. travnja,
- 12 h, suvremeni plesni izraz, show dance
- 19 h, show dance, hip-hop, break dace
27. travnja, 19 h, klasični plesni izraz

Cijena ulaznice 10 kuna.

29. travnja, u 19 h, svečano obilježavanje Svjetskog dana plesa

Predstava 'Crna offca, bella vrana' Desanke Virant, u izvođenju plesnog studija učilišta ZeKaeM-a, te program učenica zagrebačkih plesnih škola.
Ova predstava je poklon ljubiteljima plesa – ulaz besplatan.


- 21:59 - Pitanja-komentari? (1) - Printaj - #

16.04.2008., srijeda

nešto malo drugačije


- 13:06 - Pitanja-komentari? (0) - Printaj - #

13.04.2008., nedjelja

Selections The Video Dance Academy

Selections The Workshop Tours
"New stylez Galore" "with JAY"

18., 19., 20. travnja 2008.
Plesni Studio „Fever“, Radnička 1a, Zagreb


Selections The Video Dance Academy
pruža plesačima i učiteljima plesa prisustvovanje plesnim satovima od početnih do naprednih, uči polaznike kako biti tehnički upućen u razne stilove plesa, te im omogućava sudjelovanje na workshop-ovima kada god je to moguće.

Upoznaj najnovije jazz, hip hop, locking, house, wacking, popping i fitness stilove!

Workshop Tour 2008. :

Petak, 18.04.2008.:
17.00 - 18.30 Funky Street Jazz
18.30 - 20.00 LA Street Locking / New Age Hip Hop

Subota, 19.04.2008.:
11.00 - 12.30 Funky Street Jazz
12.30 - 14.00 LA Street Locking / New Age Hip Hop

Nedjelja, 20.04.2008.:
11.00 - 12.30 Funky Street Jazz
12.30 - 14.00 LA Street Locking / New Age Hip Hop

Cijena:
1 sat 15.00 Eura, 2 sata - 30.00 Eura, 3 sata -40,00 Eura,
4 sata 60.00 Eura, 5 sati - 80.00 Eura, 6 sati 100.00 Eura,

Info hotline i predbilježbe:
091/ 520-06-88
(od 15,00 do 20,00 sati)
ili na e-mail:
info@jump.hr

Broj osoba ograničen!! Požurite!


Get your swag on and be sexy cool with it at
Selections workshop tour!

Selections The Video Dance Academy
jay@selections4.com / info@selections4.com /
www.selections4.com



- 08:26 - Pitanja-komentari? (5) - Printaj - #

11.04.2008., petak

Luam


- 07:03 - Pitanja-komentari? (0) - Printaj - #

08.04.2008., utorak

Plesni studio Action "Komadići ljubavi"


Druga predstava

Plesnog ansambla Action - "Komadići ljubavi", sjećanja u 6 slika





Obavijest:
Karata ima još samo za pretpremijeru od 18 sati!


Ovo je bio moj osvrt na prvu predstavu Plesnog ansambla Action
07.05.2006. - "Izgubljeno-nađeno"




- 07:59 - Pitanja-komentari? (0) - Printaj - #

02.04.2008., srijeda

Step up 2 the streets

ja nisam još, no svakako preporučam da pogledate...




- 17:19 - Pitanja-komentari? (1) - Printaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.

< travanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Komentari ON/OFF
Ovo je izlog
Plesnog studija Pegaz
i svih članova, plesač i voditelja koji ga čine.

NASTUPI:
Hrvatski sabor kulture, Trešnjevačka plesna scena, Dani Silvije Hercigonje, Sajam plesa, Božićni Velesajam, Cest is'd best, Advent u srcu Zagreba, F=M...


Video Pegaz:
Youtube - PS. Pegaz

SLIKE s nastupa i iz dvorane
Pegaz-FACEBOOK
Treps - 5/2010.g.
U dvorani 2/2010.g.
Advent - 12/2009.g.
Velesajam - 12/2008.g.
Advent - 12/2008.g.
Jazz dvorana/2008.g.
Karlovac - 11/2008.g.
Ritmika - 11/2008.g.
Jazz - 11/2008.g.
Trešnja - 2008.g.
Treps 1 - 2008.g.
Treps 2 - 2008.g.
Pokazni satovi 2007.g.
Treps 1 - 2007.g.
Treps 2- 2007.g.
F=M - 2007.g.
Pokazni satovi - 2006.g.
Jazz 1 - 2006.g.
Ritmika - 2005.g.
"Cest is'd best" - 2005.g.
Ritmika - 2005.g.
"TREPS" - 2005.g.
Ritmika - 2005.g.
Ansambl - 2004.g.

Pridružite se našem stvaranju, bez obzira dali ste mali ili veliki. Svi koji volite ples, muziku i druženje, zaplešite i vježbajte s nama.